Färga ögonfransar i Liljeholmen

Med lite färg på fransarna vaknar hela ansiktet till liv och får mer lyster. Ögonsmink kan göra stor skillnad med små medel. Bruket av ögonsmink har en lång historia då det har hittats rester av sminkförvaring från så långt bak som för 12 000 år sedan i Egypten. På den tiden användes dessutom ögonsminket av både kvinnor och män för att skydda sig mot solen, sjukdomar och för utsmycknings skull. Nu för tiden är långa vackra ögonfransar något som ger oss ett piggt och vaket uttryck, vilket är en av anledningarna till att just fransfärgning har blivit så populärt. Även förlängning av fransar med lösfransar som limmas fast är vanligt idag. Mycket av det här kan vara svårt att få helt bra om du gör det själv, då kan det vara bra att ta hjälp av någon som kan det bra. Hos oss kan du få professionellt utförda förlängningar och färgningar av bra kvalitet. Välkommen att boka tid för att färga ögonfransar i Liljeholmen.

Lösfransar

Att färga fransarna är något människor har gjort sedan urminnes tider. Det kan du göra varje dag med hjälp av en bra mascara, eller så kan du färga dem för en mer långvarig effekt. Med åren blir dock fransarna tunnare och det kan krävas något extra för att uppnå samma tilltalande effekt, exempelvis lösfransar. Dessa finns i flera olika storlekar, färger och material, till exempel syntet, silke eller mink. Just nu är det populärt med lösögonfransar som ser naturliga och fräscha ut. Bäst resultat får du om du gör dina lösfransar på salong. Fransförlängning, eller lash extension som det också kallas, betyder att dina fransar förlängs med lösfransar som sitter kvar i flera veckor. De lösa fransarna klistras fast på de befintliga fransarna längst ner vid roten. Det kan vara singel-, volym-, eller så kallade flat lashes och ger lite olika resultat beroende på hur du vill att din fransrad ska se ut. Vid en fransförlängning får du en bättre effekt än när du själv klistrar på kompletta lösögonfransar eftersom vi använder ett starkare lim som gör att fransarna sitter i flera veckor och inte bara under en dag. Det ser dessutom mer naturligt ut när man förlänger varje frans för sig.

Ögonfransar Liljeholmen

Ögonfransar Liljeholmen ser till att du får fina fransar. Oavsett om du vill ha en komplett färgning av fransar och bryn, någon typ av fransförlängning, eller kanske bara tips på en bra ögonfransolja så hjälper vi dig. Vi har utbildad personal med stor erfarenhet inom området, vilket gör att du kan känna dig trygg med att dina fransar får en bra behandling. Det är viktigt att följa de regler och säkerhetsrutiner som finns när du arbetar så nära ögat med kemikalier som till exempel lim och färger till ögonfransarna. För att undvika skador på de känsliga områdena i och runt ögat är det viktigt att överlåta jobbet till en auktoriserad salong, så att du kan känna dig lugn och så att dina fransar kan bli riktigt snygga. Här ger vi dina fransar en snygg och naturlig look, vilket sker under säkra förhållanden och av kompetent personal. Vi ger dig även råd och tips på hur du bäst kan vårda dina fransar mellan behandlingarna för att undvika att de slits mer än nödvändigt. Precis som håret på huvudet kan ögonfransar blir slitna och behöva en extra vårdande kur, vår personal guidar dig i hur du bäst tar hand om dina fransar.