Singelfransar Liljeholmen

Fransförlängning, eller lash extension som det också kallas, betyder att du förlänger dina fransar med lösögonfransar som varar i flera veckor. När du gör en fransförlängning får du nästan samma effekt som när du klistrar på lösögonfransar. Till skillnad från vanliga lösögonfransar så använder vi ett starkare lim som gör att fransarna sitter i flera veckor, och inte bara under en dag. Singelfransar Liljeholmen hjälper dig att få exakt de fina ögonfransar du alltid har drömt om. Hos oss finns enbart certifierad personal så du kan känna dig i trygga händer. De två skonsammaste sätten att göra lösögonfransar på är singel och flat. Singelfransar ger en naturlig effekt av långa och tjockare ögonfransar, precis som en mascara. Varje singelfrans limmas fast på en naturlig frans och de sitter i ca 4 – 5 veckor. Singelfransar är den första metoden som fanns för fransförlängning och har med tiden blivit en riktig klassiker.

Lösögonfransar

Singelfransar är det du ska välja om du vill ha en helt naturlig look och extra fina ögonfransar. Resultatet för singelfransar blir att andra inte ser att du har gjort en extension. Effekten blir som att det är dina egna ögonfransar, fast med vanlig mascara på. Fransarna verkar helt enkelt tjockare och längre än vanligt. När det kommer till singelfransar så finns det ett stort utbud av olika längd, tjocklek och grad av böjning på den enskilda fransen. En singelfrans fäster man på en naturlig frans, därav kommer den speciella effekten som en förlängning ger. Vill du ha en mer naturlig look men ändå med mer volym så går det alldeles utmärkt. Det åstadkommer man bäst genom att blanda singelfransar som ger långa svarta fransar, med volymfransar som ger en tätare och fluffigare fransrad. Dessa två tillsammans blir fantastiskt bra då det ser både naturligt och väldigt vackert ut. Du kan även välja om du vill ha böjda lösögonfransar och vilken sorts böjning du vill ha. Hur längden på fransarna blir beror till stor del på den längd du hade på dina naturliga fransar, men även detta kan justeras. Väldigt långa lösögonfransar tenderar att bli för tunga och hänga ner väldigt mycket.

Fixa fransarna

Om du bestämmer dig för en kombination av singelfransar blandat med lite volymfransar så är vi noga med att lyssna in hur du vill ha det och vilket resultat du vill uppnå. Fixa fransarna hos oss, vi är en auktoriserad salong med utbildad personal och här kan du säker på att det blir en fin förlängning som inte förstör dina naturliga fransar. Dina ögonfransar och området runt ögat måste vara fritt från oljeprodukter när du ska göra en fransförlängning, du bör inte heller använda några oljeprodukter direkt efter behandlingen. Det är för att limmet ska kunna fästa ordentligt och sedan hålla länge. Lösögonfransarna limmas fast på dina mogna naturliga fransar, så att de faller av i rätt ordning enligt den cykel som de byts ut naturligt. Om man limmar på för mycket, för tungt eller på omogna fransar så kan det resultera i att du tappar fler fransar i förtid och den naturliga cykeln störs. Du bör borsta dina fransar med en ren mascaraborste så att de inte trasslar sig och lossnar i förtid, vänta dock minst 24 timmar innan du gör detta första gången efter en ny förlängning. Efter 4 – 5 veckor kan det vara dags att fylla på med nya fransar. En påfyllning är dock inte lika omfattande som när man gör en förlängning första gången, eftersom man enbart fyller på de fransar man har tappat.